måndag 21 februari 2011

Sverige Turen

Efter jobbet på torsdagen så började den långa turen på över 6 timmar hem till Säter. Mörkt och halt. Väl hemma möttes vi av mat, paket och tårta :) Mamma o pappa är alltid så gulliga. Sen var det rätt ned i sängen.

På fredagen tog vi det mest lugnt.. handlade, hälsade på min förra gymnasieskola, åt halvfabrikat, åkte hem till Joakims mamma på fika och väntade på att alla skulle sluta jobbet (eller komma med tåg/bil hem till Säter). På eftermiddagen kom äntligen älskade Linn hem, vi fikade lite och åka sen hem till Lina och myste lite där. Astrid har blivit så stor och stabil.. underbart söt asså!

Lilla Astrid hoppade runt i sin gunga

På lördagen startade vi dagen med ett besök på second hand Pärlan.. tyvärr fyndar jag inte lika mycket där nu som jag gjorde förut, men fick iaf med mig en väska :) Efter Pärlan gick jag hem till Anna som jag inte träffat på 6 månader (LYCKA), hon tvingade ut mig och min kamera i minusgraderna , men det hade vi bara bra av :) Vi tog en runda genom stan och avslutade hos Lina. Sen blev det mat hemma innan jag begav mig hem till Anna igen för fika tillsammans med Linn, Lina o Nicklas. Så underbart att vara alla samlade igen!
Senare på kvällen gick vi hem till Linn för lite tjejmys med melodifestivalen och QX galan. Vi gottade till det rejält med både godis, chips, ost & kex, frukt, vin, drink och choklad.. hehe (tror ni man hade dåligt samvete dagen efter eller??) Eftersom jag hade en riktig tjejdag så drog Joakim iväg på bordshockey turnering med grabbarna, dem hade visst jätte kul och slutade ute på krogen :)


Anna!!

Det är inte förrän man flyttad därifrån som man inser ut vacker staden är

Änderna var på sin plats

Sjön

En glad tjej :D

Så fint (men kallt) väder

Påväg hem gick vi förbi Lina och sa hej. Störde mitt i maten gjorde vi också

Söt Astrid o fin Lina hemma hos Anna på fika

Mys hemma hos Linn


Min Linn

Min Anna


Kolla hur söta mina tjejer är då, 21 är väl ingen ålder.. men ändå fick jag 2 chanel nagellack! Tusen tack igen tjejer

Fick en nyckelring av Anna, den hänger numer på min nyckelknippa :)

På söndagen var det dags för packning, mathandling och hemfärd. Känns lite tungt att åka tillbaka när alla flickorna var hemma o mamma skulle operera sig, men 3 dagar i Säter räcker för mig den här gången :)
Nu är vardagen igång igen.. bara börja ladda batterierna tills vi åker till Sv nästa månad!


1 kommentar:

Anna sa...

TA BORT BILDEN PÅ MIG. är du inte klok? jag ser ut som när jag gick i femman!?